اتوبار و باربری دارآباد

اتوبار و باربری دارآباد ( ارائه خدمات باربری سینا در منطقه دارآباد )

اتوبار و باربری دارآباد :
گروه سینا آماده ارائه خدمات

باربری دارآباد یکی دیگر از مناطق تحت پوشش شرکت سینا بوده که خدمات اتوبار و باربری خود را در محدوده دارآباد برای حمل اثاثیه و اسباب منزل شما، انجام می‌دهد.

تماس با باربری دارآباد 026-34345900 026-34345800 021-22128639 021-44266847 021-88477045 021-77729793 09197089733


ارائه خدمات باربری سینا در منطقه دارآباد متخصص در بسته بندی اثاثیه منزل، حمل و نقل اثاثیه منزل , حمل لوازم اداره ها و شرکت های تجاری به صورت حرفه ای با کادری خوش اخلاق , مجرب و کاربلد با تجربه و شبانه روزی و هفت روز هفت در خدمت همشهریان و مشتریان عزیز هستیم با تخفیف های ویژه ، اگر در منطقه دارآباد هستید میتوانید از خدمات باربری سینا در این منطقه استفاده کنید ، و از تخفیف ویژه سایت نیز بهره مند شوید . در صفحه خدمات ما نیز میتوانید از خدمات باربری سینا مطلع شوید ، برای دریافت مشاوره رایگان نیز حتما با ما تماس بگیرید

درباره ما

اتوبار و باربری دارآباد

دارآبادیکی از محله‌های شهر تهران است که در شمال این شهر قرار گرفته‌است. دارآباد پیش از این یکی از روستاهای پیرامون تهران به‌شمار می‌رفت. دارآباد از سوی شمال به رشته کوه توچال و از جنوب به زمین‌های اقدسیه و از سوی شرق به جایی به نام باقلی‌زار و از غرب به بازوی توچال و زمین‌های رحمن آباد مشرف است. پارک ساحلی‌دارآباد یکی از زیباترین پارکهای تهران است

مردم قدیم دارآباد پیشتر در جایی دیگر در جنوب ازگل و شرق سوهانک سکونت داشتند و نام آن محل کهنه دارآباد می‌باشد، ولی در پی خشکسالی آن زمین‌ها را واگذاشتند و به جای کنونی دارآباد کوچیدند. نام دارآباد پس از ساختن کاخی در زمان مظفرالدین‌شاه قاجار در این آبادی، به شاه‌آباد دیگرگون شد ولی بعدها دوباره نام پیشین به آن بازگردانده شد. هنوز کاریز (قنات) این محل به نام شاه‌آباد معروف است. گفته می‌شود پزشکان فرانسوی به خاطر بیماری آسم مظفرالدین‌شاه قاجار دارآباد را برای درمان بیماری به واسطهٔ آب وهوای خوبش مناسب دانستند. در ساختمان و زمین‌های کاخ، در زمان رضاشاه در سال ۱۳۱۲ هجری خورشیدی بیمارستان مسلولین ساخته شد. از دیگر عمارت‌های قاجاری که نزدیک به کاخ شاهی ساخته شده‌است عمارت فخرالدوله می‌باشد.

بر پایه سرشماری سال ۱۳۳۵ هجری خورشیدی دهکده دارآباد ۲۰۴۱ تن جمعیت داشت که جمعیت آن در سال ۱۳۷۱ خ. سه هزار تن برآورد شده‌است. رشد جمعیت در سال ۱۳۷۱ بیشتر بخاطر مهاجرت غیربومیان از خلخال و اردبیل و استان لرستان و جوشقان) به دارآباد بوده‌است.

منبع ویکی پدیا